Home » , , , , , , , , » BAD MOMS/ ZLOČESTE MAME (2016.)

BAD MOMS/ ZLOČESTE MAME (2016.)

Naziv filma: Bad Moms/ Zločeste mame
Datum izlaska filma: 29.7.2016.
Redatelj: Jon Lucas, Scott Moore
Scenarist: Jon Lucas, Scott Moore
Uloge: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
Radnja: Nakon što sazna da je muž vara uprkos svim njenim naporima da održi obitelj na okupu i pomaže djeci i mužu, Amy odluči da postane zločesta mama, koja će uživati u svom životu, a pridružuju joj se još dvije mame.
Zemlja: USA
Žanr: Komedija
Trajanje: 1 h 40 min
IMDb ocjena: 6,4
Naša ocjena: 8

RECENZIJA


Film koji je izašao ovog ljeta i već dosada dostigao mnogo pozitivnih, ali i negativnih komentara, recenzija i kritika je film ''Bad Moms''. Naime, oko filma nastala je ogromna kontroverza, te su mnogi film shvatili previše osobno. Bilo kako bilo, činjenica je da je ovo zabavna komedija, čiji je glavni cilj da zasmije sve koji je gledaju, što su uglavnom djevojke i žene. Režiseri i scenaristi filma su Jon Lucas i Scott Moore, koji su odradili odličan posao, osmislivši ovakav film.
ZAPAŽANJA O FILMU


Iako nisam imala namjeru pogledati film ''Bad Moms'', barem ne u skorije vrijeme, privukla me popularnost i ogroman broj fanova koji su pogledali ovaj film, pa sam odlučila da ga i sama pogledam i prokomentarišem. Prije svega velike pohvale za scenariste koji su jako dobro osmisli ovu, pa, slobodno mogu reći originalniju radnju od ostalih komedija kakve danas često viđamo. Mogu reći da je ovaj film dosta sličan filmu ''The Other Woman'', u kojem, kao i u ovom imamo savršenu trojku žena, koje su spremne na osvetu, opijanje i opuštanje.U filmu glume neke poznatije glumice poput Mile Kunis (Amy) i Kathryn Kahn (Carla) koje su nam poznatije i po drugim mnogobrojnim, ali i poznatijim ulogama, tako da nisam ni sumnjala u njihove uloge. Posebno bih pohvalila Kathryn, jer je imala (po mom mišljenju) najtežu ulogu, a odlično ju je predstavila. U filmu glumi i manje poznata Kristen Bell (Kiki), no to ne mijenja činjenicu da je i ona u svom poslu bila poprilično dobra.


Pored poprilično dobre radnje i glumaca, tu je i veoma dobra kvaliteta filma, za koju se najvećim dijelom pobrinuo režiser, od dobre muzike koja preovladava u određenim scenama filma, pa do najsitnije dobro osmišljenih detalja, moram priznati da je kvaliteta na vrhuncu, ali to se i očekuje od filma koji je snimljen 2016. godine. Zapravo, ne znam da li bih imala ikakvu zamjerku kod ovog filma, naravno, ne tvrdim da je savršen, zbog čega moja ocjena za film nije 10, ali mislim da je jedna sasvim dobra komedija uz koju ćete se uglavnom nasmijati, a neki možda i pronaći. Moja ocjena za film je 8. RADNJA FILMA


Nakon napornog truda i rada na poslu, pa tako i kod kuće, Amy shvati da je muž vara nakon čega prestane biti dobra mama, preobrazi se u sasvim drugačiju, lošu mamu, koja se počinje opijati sa svojim novopečenim drugaricama Carlom i Kiki, koje su također majke, koje su odlučile uzeti pauzu.TRAILER

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO