TOP 5 CRTANIH FILMOVA

Ukoliko tražite dobre crtane filmove za vašu djecu ili za same vas, danas ćemo vam pokazati top 5 crtanih filmova namijenjeni i dječacima i djevojčicama. Pa, čak ima slučajeva da ih i nešto odrasliji gledaju.


5. Madagaskar 

Madagaskar je ''najnoviji'' crtani film kojim ćemo se danas baviti, ovaj crtać ima 3 djela, tačnije prvi dio, i ostala dva djela koja se nastavljaju na ovaj. Mislim da je film kvalitetan, a namijenjen je i dječacima i djevojčicama, ali to nije sve, mnogo odraslih gleda ovaj film, što još više govori o istom. 


Radnja filma se odvija u zoološkom vrtu gdje su razne životinje, te između ostalih tu su i Alex, Marty, Melman i Gloria, oni su najbolji prijatelji, i radnja se odvija na Martyev rođendan, prije svega mu rođendan čestitaju Alex, pa onda i ostali drugovi. Marty otkriva drugovima da želi živjeti u divljini, a Alex to sve shvati kao šalu, ali Marty odluči da ode sam. Kada to njegovi drugovi shvate, odluče to spriječiti, ali na kraju završavaju u divljini.


4. Loouney Tunes 

Loouney Tunes je jedan od poznatijih crtaća među djecom, a i često se emituje na tv- u. Po meni ovo je zaista jedan od boljih crtaća, a i sama sam ga gledala kada sam bila mlađa. U ovom crtaću imate više aktera, tačnije više zasebnih priča. Tu imamo: Zekoslav Mrkvu, Patak Darko, Čiči, Brzi Gonzales, Vuk i mnogi drugi zabavljači ovog crtaća. Crtać se dakle sastoji iz niza manjih crtaća koji traju 5- 10 minuta, a u većini ćete vidjeti gore nabrojane likove. 3. 101 Dalmatinac

101 dalmatinac je dugometražni film koji je snimljen 1961. godine i jedan je od boljih i meni dražih dugometražnih crtaća. Ovo je također crtać i za djevojčice i za dječake, ali će se možda malo više svidjeti dječacima, a kao što i samo ime kaže u ovom filmu se radi o dalmtatincima. Također je na istu temu i pod istoimenim nazivom snimljen i film (1996.)


Roger i njegov dalmatinac žive sami i usamljeni su. Rogerov pas, tačnije dalmatinac ugleda dobru priliku i za njega i za sebe, kada vidi lijepu damu kako hoda svojim psom dalmtanicom. Rogerov pas izvuče Rogera iz kuće, nakon čega se usreće i jedan i drugi. Kako bi sve postalo još bolje Roggerov pas postane ''otac'', te dobijaju dosta malih dalmatinaca, ali za sve to saznaje Cruella koja im ih želi oduzeti kako bi od njih napravila kapute.


2. Tom and Jerry

Tom i Jerry je legendarni crtani koji smo svi gledali u djetinjstvu, ali, nažalost danas se ne prikazuje toliko često kao prije, no jedno je sigurno ''Tom i Jerry'' je zasigurno jedan od boljih i kvalitetnijih filmova. Ovaj crtić vole svi i mlađi i stariji, i djevojčice i dječaci i zasigurno je jedan od crtića koji će se još dugo vremena gledati. 


Ovaj crtić prati mačku, Toma i miša koji je u njegovoj kući i pravi mu probleme (Jerrya). Dakle, Tom i Jerrya iz epizode u epizodu možemo vidjeti kao razigrane, Jerry pokušava stalno bježati od Toma i to mu uvijek i uspije, dok Tom, iz epizode u epizodu želi uloviti miša, te mu zbog toga često pravi zamke, ali mu nikad ne uspijevaju.


1. SpužvaBob

Spužva Bob je jedan od meni lično omiljenih filmova, koji i danas rado gledam. Jako često se emituje na tv- u na raznim kanalima i obara rekorde gledanosti djece. Jednostavno ovo je jedan od filmova koji vole sva djeca, a i ljudi od 3 do 103 godine ☺Ovo je crtać koji se sastoji iz više epizoda i sezona.


SpužvaBob je (kao što mu i samo ime kaže) spužva, koja živi na dnu mora. Njegov život se sastoji od zabave. Živi u Bikini Dolini i ima dosta prijatelja, od kojih se najviše izdvaja Patric. SpužvaBoba iz epizode u epizodu možemo vidjeti kao djetinjastog i razigranog prijatelja, ali i predanika svom poslu.I to je to, nadam se da su vam se ovi crtići koje sam predložila dopali i da ste neki od njih već gledali.

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO