Home » , , , , , , , » THIS TIME AOUND/ DRUGA PRILIKA (2013.)

THIS TIME AOUND/ DRUGA PRILIKA (2013.)

Naziv filma: This Time Around/ Druga prilika
Datum izlaska filma: 22.6.2003.
Redatelj: Douglas Bar
Scenarist: Chad Hodge, Nathan Nipper
Uloge: Carly Pope, Brian Austin Green, Sara Rue
Radnja: Nakon što ju je izblamirao pred čitavom osnovnom školom, Mel nakon 11 godina dobija priliku za osvetom
Zemlja: SAD
Žanr: Komedija, romantika
Trajanje: 2 h
IMDb ocjena: 6,5
Naša ocjena: 7


RECENZIJA

Svi vi koji volite komedije, a uz to i malo zabave i romantike, ovo bi mogao biti film za vas. Sasvim slučajno sam 'naletila' na film, te ga odlučila pogledati i podijeliti svoje mišljenje sa vama. Kada je riječ o komedijama, mnogi ih vole, ali ovu ćete izrazito voljeti.Prije svega, recimo nešto više o samom filmu. Film je snimljen 2003. godina, a scenario da ovu komičnu romantiku napisao je Chad Hodge uz pomoć Nathana Nippera. Režiser filma je Douglas Barr koji je uglavnom poznat po komičnim filmovima. Gledaoci su bili poprilično zadovoljni ovim filmom, te je rezultirala ocjena 6,5 na IMDb-u.


NAŠE MIŠLJENJE

Sasvim slučajno sam naišla na ovaj film, ali je jako zanimljiv, simpatičan i primjeran za sve uzraste, što je danas, moramo priznati, rijetkost vidjeti. Riječ je o romantičnoj komediji uz koju će uživati čitava porodica. Poslije napornog dana, ovo bi svakako trebalo biti dovoljno. Film traje tačno 2 sata, ali moram priznati, da uopće nemate osjećaj da tako dugo traje, jer je zanimljiv. Radnja je zanimljiva, te nas na početku filma odvodi u nazad, u dječje doba, doba osnovne škole Mel i njenih prijatelja. Mel je bila djevojčica, kao i svaka druga djevojčica u to vrijeme, i naravno bila je zaljubljena u dječaka koji ju je osramotio pred svima. Nakon toga, radnja se vraća u sadašnjost, sada je Mel već odrasla i poslovna žena koja susreće momka koji joj je u djetinjstvu zagorčao život, te mu se ona želi osvetiti.
Što se tiče glumaca, glumačka postava nije bila ništa dosad neviđeno, bila je solidna. U glavnim ulogama vidimo Carly Pope (Mel), koja se u ulozi snašla veoma dobro, a pored nje tu je i zgodni mladić Drew kojeg je tumačio Brian Austin Green, iako uloga nije bila teška, bila je jako dobro odrađena. Radnja ovog filma je, kao što rekoh zanimljiva i po svemu sudeći interesantna, te će vam, vrijeme za koje budete gledali film jako brzo proći, što je ponovo veliki plus. Mislim da će s film najviše svidjeti ljubiteljima komedija i romantike  i malo više ženskom polu, nego muškom. Ovaj film je prilagođen svim uzrastima, tako da ga, bez oklijevanja svi možete pogledati. Naša ukupna ocjena je 7.


RADNJA FILMA

Mel je mlada i poslovna djevojka koja u ljubavi i nije najspretnija, ali to i nije za očekivati, jer joj od malih nogu nije išla. U osnovnoj školi bila je zaljubljena u Drewa koji ju je ispalio pred svima. I sada, nakon više od 10 godina, čekajući da se lift otvori ponovo vidi Drewa međutim on nju ne prepoznaje. Nakon što to ispriča svojo dugogodišnjoj prijateljici iz osnovne, Gabby, ona joj preporuči da se osvete Drewu, tako što će ga natjerati da se on zaljubi u Mel, što će početi i djelovati, no da li će isti učinak imati i na Mel, i da li će on saznati cijelu istinu o svemu?

TRAILER

Nažalost, iz nepoznatih razloga nije moguće pronaći trailer za ovaj film.

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO