Home » , , , , , , , , , , » JUST A LITTLE HARMLESS SEX/ SAMO MALO BEZAZLENOG SEXA (1998.)

JUST A LITTLE HARMLESS SEX/ SAMO MALO BEZAZLENOG SEXA (1998.)

Naziv filma: Just a Little Harmless Sex/ Samo malo bezazlenog sexa
Datum izlaska filma: 20.9.1998.
Redatelj: Rick Rosenthal
Scenarist: Marti Noxon, Roger Mills
Uloge: Jonathan Silve. ih Alison Eastwood, Rachel Hunter
Radnja: Alan je mladi oženjeni čovjek, koji jedne noći pri povratku kući odluči pomoći djevojci kojoj je pokvareno auto. Ona mu se odluči zahvaliti sexom, ali ga policija uhiti i on zapravo shvati da je ona prostitutka, nakon što to njegova žena sazna nastane opći haos.
Zemlja: USA
Žanr: Komedija, romantika
Trajanje: 1 h 38 min
IMDb ocjena: 5
Naša ocjena: 6,5


RECENZIJA


'Film koji je davno izašao i imao je okej kritike je film ''Just a Little Harmless Sex''. Gledaocima se ovaj film poprilično svidio, dok kritičari i nisu bili toliko oduševljeni istim. Bilo kako bilo, ovo je jedan solidan film, koji može proći za gledanje.Ovu zanimljivu romantičnu komediju režisirao je Rick Rosenthal koji je režisirao i ''Halloween II'', ''Halloween: Resurrection'', ''Bad Boys'', ''American Dreamer'' i mnoge druge filmove. Scenarist filma je Marti Noxon i Roger Mills.


NAŠE MIŠLJENJE


Film o kojem danas pričamo jeste ''Just a Little Harmless Sex'' to je jedan od starijih filmova snimljen je potkraj '90. ih i tada, kao i danas nije imao odlične kritike, ali je imao i ima sasvim okej kritike, ali i podijeljena mišljenja. S obzirom da sam gledao po kanalima šta ima novo na fox- u sam naišao na ovaj film. Nije mi se doimao kao nešto za čim ću poludjeti, ali je izgledao sasvim solidno, pa sam ga odlučio pogledati i moram priznati da sam se nasmijao i zabavio. Ne bih baš rekao da je ovo komedija, više bih rekao da je ovo romantična drama. Za ovaj film korišten je jako mali budžet, što je i logično, jer u čitavom filmu imamo samo dvije lokacije, a to su bar i kuća. 
Iako je budžet mali i iako su lokacije i radnja pomalo oskudni scenario filma je jako dobar i zanimljivo je bilo gledati podijeljena mišljenja muškaraca i djevojaka, naravno jedni su govorili jedno, drugi drugo, što film, po mom mišljenju čini još zanimljivijim. Radnja je pomalo oskudna, ali i zanimljiva. Glumci su bili zaista dobri, a tu su 6 glavnih glumaca koji su tu od početka do kraja filma, a ja ću pomenuti jednog najboljeg i najgoreg, naravno po mom mišljenju. Lik Alana je tumačio Rober Mailhouse koji svoju ulogu uopće nije dobro odradio. Sve vrijeme smo ga mogli vidjeti kao običnog i iz perspektive gledaoca dosadnog čovjeka, koji samo ponavlja rečenicu ''Moram pričati sa Lorein'' i umjesto da se uživi u lik i zaista dočara gledateljima da to želi, on čini potpuno suprotno to ga čini najgorim glumcem u ovom filmu.
Ostali glumci su zaista bili odlični i za pohvalu, osobito Alison Eastwood koja je prelijepa, savršena,i savršena, a uz to i odlično glumi što je za veliku pohvalu. Moram pomenuti i najjaču glumicu u filmu, a to je Rachel Hunter koja je svojom ulogom upotpunila film i nasmijala mnoge gledaoce istog. Kada je riječ o kvaliteti filma, moram priznati da i nije toliko loša, izuzev toga što se skoro čitava radnja odvija u mračnom klubu, ali to se može zanemariti, jer je film zanimljiv i smiješan. Mislim da će se film dopasti ljubiteljima drame, komedije i romantike. Film ne bih preporučio mlađima ispod 16 godina.

RADNJA FILMA


Alan je oženjeni mladić koji je sa svojim prijateljima u baru, no ipak odluči otići kući. Pri povratku kući na cesti odluči pomoći djevojci u nevolji, te ju poveze sa autom. Kako bi mu se zahvalila odluči mu pružiti sex, međutim on ne zna da je ona prostitutka, te on zbog toga završi na policiji. Nakon što njegova žena, Laura saznaje da ju je prevario, odluči se razvesti. S jedne strane nju će tješiti dvije prijateljice i govoriti joj što da radi, a s druge strane Alana će tješiti dva prijatelja i govoriti mu iz njihove perspektive šta da radi.


TRAILER

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO