Home » , , , , , , , , , » EVERYBODY'S FINE/ SVI SU DOBRO (2009.)

EVERYBODY'S FINE/ SVI SU DOBRO (2009.)

Naziv filma: Everybody's Fine/ Svi smo dobro
Datum izlaska filma: 4.12.2009.
Redatelj: Kirk Jones
Scenarist: Kirk Jones
Uloge: Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell
Radnja: Frank odlučuje krenuti u malu avanturu kako bi posjetio svo četvero svoje djece, no na tom putu saznat će mnoge tajne koje su krila njegova djeca.
Zemlja: USA
Žanr: Avantura, drama
Trajanje: 1 h 39 min
IMDb ocjena: 7,2
Naša ocjena: 8,5


RECENZIJA

U današnje vrijeme snima se sve više dramskih filmova, ali naravno ne mogu svi dramski filmovi biti isti i ne mogu svi biti jednako dobri. U jedne od boljih drama koje sam pogledala ubrajam i film koji ću vam danas recenzirati, riječ je o slobodno mogu reći uspješnom filmu ''Everbody's Fine'', koji je jako dobro prošao i kod publike i kod kritičara, upravo zbog toga mu je IMDb ocjena jako dobra, 7,2. Režiser i scenarist filma je Kirk Jones koji je poznat po mnogobrojnim filmovima, a onaj koji ga je proslavio, bio je upravo ovaj.


NAŠE MIŠLJENJE

U mnogo navrata na blogu sam pominjala jedan od filmova koji to zaista zaslužuje, a to je porodična drama ''Everbody's Fine''. Iako, možda većina vas nije čula, niti gledala isti, mislim da biste trebali pročitati ovu recenziju i sami zaključiti, da li je film zaista vrijedan gledanje, a ako mene pitate, jeste.  Film je zaista poučan i vrijedan gledanja. Sadrži mnogo realnih scena i nipočemu nije nezanimljiv, kao većina današnjih filmova i drama koje se snimaju. Veliki doprinos ovom filmu, kao i većini filmova dali su glumci, koji su, svaki na svoj način prihvatili i odglumili uloge koje su im zadane. Glumac za kojeg ste (vjerujem) svi čuli, koji je glavna uloga i koji je svakako vrijedan spomena jeste Robet De Niro koji tumači smiješnog i zanimljivog oca Franka.
Pored njega tu su i mlađi glumci koje smo mogli viđati u tinejdžerskim serijama i mnogobojnim filmovima, Drew Barrymore, Kate Beckinsale i SamRockwell, svi navedeni tumače sad već odraslu djecu Franka i svi u posebni i izuzetni na svoj način. Meni su se svi glumci ovog filma dopali, ali mislim da se najvše isticao Robert De Niro. Kvaliteta filma je imala velik utjecaj, a uz to i dobra radnja i misterija, kao i tajne koje film nosi. Sve tajne i misterije koje želite saznati možete samo ako pogledate čitav film do kraja. Naravno a radnja nije toliko originalna, ali je zanimljiva i tužna, ali uz sve to i jako realna. Mislim da će se film svidjeti ljubiteljima drama, avantura i tužnih filmova.

RADNJA FILMA

Usamljeni otac Frank shvata da će ove godine svoje praznike vjerovatno proslaviti sam, jer su mu ostala djeca javila da ne mogu doći. Kako se to ne bi dogodilo, on odlučuje rizikovati i otići posjetiti njih. Već na prvoj lokaciji i kod prvog sina, nije imao dobru dobrodošlicu, jer njegovog sina nije ni bilo, a kod ostale djece počeo je primjećivati neke čudne stvari i shvatio je da svi imaju tajne koje kriju od njega, ali sve te tajne on će prokužiti.


TRAILER


0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO