WILD CHILD/ BUNTOVNICA U INTERNATU (2008.)

Naziv filma: Wild Child/ Buntovnica u internatu
Datum izlaska filma: 15.8.2008.
Redatelj: Nick Moore
Scenarist: Lucy Dahl
Uloge: Emma Roberts, Natasha Richardson, Lexi Ainsworth
Radnja: Razmaženu buntovnicu otac odluči poslati u strogi Engleski inernat kako bi popravila ponašanje.
Zemlja: UK
Žanr: Komedija, drama, romantika
Trajanje: 128 min
IMDb ocjena: 6,1
Naša ocjena: 7,5
RECENZIJA

Jedan od filmova za kojima su poludjele sve girly tinejdžerke je upravo film ''Wild child'', iako je više tinejdžerski i girly film mogao bi se svidjeti i odraslima, jer je dosta smiješan, a i dobar. Snimljen je 2008. godine i tada je, kao i danas veoma gledan i pozitivno komentarisan od strane mlađe publike. Redatelj filma je Nick Moore, koji je poznat po režisiranju romantičnih filmova, kao što su ''Notting Hill'' i ''Love Actually'' koji su ga najviše proslavili. 


NAŠE MIŠLJENJE

Znam da na blogu i samoj fb stranici ima dosta tinejdžera i dosta ljubitelja romantičnih filmova, pa sam odlučila recenzirati još jedan u nizu romantičnih, tinejdžerskih filmova koje svi toliko tražite. Kao što možete vidjeti riječ je o filmu ''Wild Child'' koji je (vjerujem) mnogima poznat. Film ima solidnu (6,1) ocjenu na IMDb- u, a s obzirom da sam se dosađivala odlučih da ga pogledam. Znam da sam više puta rekla da nisam ljubitelj girly filmova, ali moram priznati da mi se ovaj dopao i da je to upravo jedan od takvih. Mislim da je dosta stvari dobro odrađeno, počevši od glumaca. 
Iako u ovom filmu vidimo uglavnom mlade i ne toliko iskusne glumice, ipak mogu reći da su dobro odradile posao skromnih učenica ili pak s druge strane razmaženih buntovnica kakvu je za ulogu imala poznatija Emma Roberts. Pored glumaca ideja samog filma nije loša, također i kvaliteta je odlična, preporučujem (kao i obično) da gledate u HD- u. Veoma lijep ambijent staromodne škole kako iznutra, tako i izvana. 
Film bih opisala kao obični romantični i komični film. Već sam rekla svidjet će se ljubiteljima komedije i tinejdžerkama. Film je solidan i zanimljiv te je naša ocjena 7,5.RADNJA FILMA

Poppy je tinejdžerka koja voli tulumarati, zbog lošeg ponašanja i svakodnevnog opijanja njen otac ju odluči prebaciti u internat u Engleskoj. Kako nije imala izbora morala je pristati. Odmah po dolasku u internat naišla je na ''prijetnju'' i djevojku koja voli biti glavna. Međutim Poppy će vremenom steći prave prijateljica, pa čak i simpatiju, koji će joj pomagati da uradi što više gluposti kako bi bila izbačena iz škole i kako bi se vratila se u Ameriku.
TRAILERAko vam se recenzija dopada i želite ostati u toku posjetite nas na fb stranici klikom OVDJE0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO