SCARY MOVIE V/ MRAK FILM V (2013.)

Naziv filma: Scary Movie V/ Mrak film V
Datum izlaska filma: 12.4.2013.
Redatelj: Malcolm D. Lee, David Zucker
Scenarist: Pat Proft, David Zucker
Uloge: Ashley Tisdale, Simon Rex, Charlie Sheen
Radnja: Par iskusi neobičnu aktivnost nakon dovođenja dvije nećakinje koje su bile izgubljene. Ubrzo shvataju da je riječ o demonu.
Zemlja: USA
Žanr: Komedija
Trajanje: 1h 26min
IMDb ocjena: 3,5
Naša ocjena: 5,5
Pogledajte još i Scary Movie I


RECENZIJA

Vjerujem da ste svi barem jednom pogledali film ''Scary Movie'', barem 1 od 5 dijelova. Meni, lično, jedan od omiljenih je 1. dio. Zbog komičnosti koju ovaj film nudi sam pogledao i većinu ostalih dijelova između ostalog i ovaj. Riječ je o posljednjem dijelu komičnog filma ''Scary Movie'' koji nas iz godine u godinu sve više oduševljava. Peti dio snimljen je 2013. godine, ali nažalost nije tako dobro prošao kod publike. Redatelj je Malcol D. Lee koji je poznatiji po pisanju komedija, no očito ga ova i nije proslavila, jer je publika bila razočarana istom.NAŠE MIŠLJENJE

Kada je riječ o komedijama nemoguće je ne spomenuti jednu od boljih komedija koja se po prvi put publici prikazala 2000. godine, nakon čega su snimljeni mnogi nastavci, pa između ostalih i ovaj. Kao što već znate (ukoliko ste pogledali barem jedan od nastavaka) u svakom nastavku postoji specifični horor film koji je ismijavan uz pomoć čega je smiljena parodija, u ovom V djelu to je horor film ''Mama'' i u početku, jedan od svima dobro poznatih filmova ''Paranormal Activity''. Ni u ovom nastavku vam neće nedostajati smijeha, baš naprotiv. Nažalost, film kod publike nije najbolje prihvaćen, tako da mu je i sama IMDb ocjena 3,5 što je poprilično nisko za film koji nam je još od prije poznat. Kritičari su film uglavnom negativno ocjenjivali, ali kao što se kaže svako ima svoje mišljenje, pa sam vam ja odlučio reći svoje. Meni ovaj film nije bio toliko savršen, dobar, originalan i smiješan kao prvobitni, ali moram priznati i da nije smeće od filma, upravo suprotno. 

Ukoliko ste ljubitelj filma ''Mama'' i ''Paranormal Activity'', ovaj film bi vam se također mogao dopasti, jer je to parodija filma. Od glumačke postave bih pomenuo Ashley Tisdale, vjerujem poznatiju glumicu djevojkama koja se veoma potrudila dočarati film, njegovu svrhu, a i u većini scena ćete se upravo njoj smijati. S druge strane moram priznati da se nisu pretrgli sa samom kvalitetom i lokacijom filma, ali budžet i nije bio velik, pa s te strane i ne možemo toliko očekivati. Kuća u kojoj se odvija većina radnje nije toliko dobra i zanimljiva, sami snimatelji nažalost nisu dobro odradili posao, tao da ćete imati osjećaj kao da je film snimao neki petogodišnjak. Mislim da će se film dopasti ljubiteljima komedija, dobrih horora i starijima. Naša ocjena je 5,5.RADNJA FILMA

Nakon što Dan pronalazi dvije izgubljene nećakinje odluči ih usvojiti i odgajati zajedno sa svojom djevojkom. Kako bi se prilagodili na dvije djevojčice morat će promjeniti vlastite živote i obaveze. No, nakon što Dan završi u bolnici, Jody (njegova djevojka) počinje sumnjati da je njihova kuća opsjednuta paranormalnim aktivnostima, a sve to zbog djevojčica koje odnedavno žive s njima.

TRAILER
0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO