INNOCENCE/ NEVINOST (2014.)

Naziv filma: Innocence/ Nevinost
Datum izlaska filma: 11.1.2014.
Redatelj: Hilary Brougher
Scenarist: Tristine Skyler, Hilary Brougher
Uloge: Sophie Lane Curtis, Graham Phillips, Kelly Reilly 
Radnja: Tinejdžerka nakon što se preseli u Menhetn i novu školu saznaje da škola krije račne tajne.
Zemlja: Sweden
Žanr: Avantura, fantazija, horor
Trajanje: 1h 36min
IMDb ocjena: 4,6
Naša ocjena: 4

RECENZIJA

Film je snimljen 2014. godine i kao što već pretpostavljate govori o nevinosti i o vješticama koje će uraditi sve kako bi ostale zauvijek mlade. Redateljica ovog filma je Hilary Brougher, koja uopće nije poznata, a ako ćemo iskreno ni ovaj film ju nije proslavio. NAŠE MIŠLJENJE

Obično o filmovima koji mi se ne dopadaju ili imam puno krtika ili uopće nemam, ali prosto mi se ne dopada. Ovaj film spada u drugu skupinu. Prije svega, nakon odgledanog trailera mislila sam da bi film mogao biti interesantan. Ipak film ne traje dugo, ali valjda to tako ide, kada vam se nešto ne dopada pa se baš oduži, tako je meni ovaj film. Jednostavno postoje neke 'cake' u filmu koje nisu dobro odrađene. Pa možemo krenuti od samog početka. Prvo što mi se ne dopada, a mislim da neće ni većini je uvodni dio koji traje cijelu vječnost. Više od sat vremena je samo uvodni dio filma, što je veliki minus. Slijedeća stvar je slična već napomenutoj, a to je što glavna uloga tek na kraju shvata samu bit filma. Onda su očito u trailer ubacili više kraj filma nego početak, jer kao što rekoh početak (uvod) traje sat vremena, što će svima biti dosadno. Ono u čemu je redatelj filma najviše pogriješio je što cijeli film možemo vidjeti samo glavnu ulogu, dok se na ostatak glumaca koji također imaju važniju ulogu (kao što su vještice) nisu pobrinuli. 

Navodi se i da je ovaj film avanturistički, što je čista laž, ovaj film bih više definisala dramom ili fantazijom. Također se navodi i da ima strašnih scena, pa je navodno pomalo horor, što također nije tačno, 'strašne' scene u čitavom filmu traju nekih 5 minuta. Što se tiče glumaca, nisu bili loši, samo glavna uloga mi je bila malo dosadna, valjda zato što je zapravo i trebala glumiti neku stidnu tinejdžerku. Kvaliteta filma i nije najbolja, ali ne može se ni zamjeriti jer je i čitav film takav. Moram priznati i da film dosta podsjeća na film ''Carrie'' čiju ste recenziju davno mogli vidjeti, a to je također bio jedan od filmova koji mi se nije dopao. Film će se dopasti ljubiteljima drame i ljubiteljima vještica. Naša konačna ocjena je 4.RADNJA FILMA

Nakon što izgubi majku, Beckett i njen otac se sele, te Beckett kreće u novu poznatiju školu. Odmah nakon prvog dana uvidi da se tu dešavaju čudne stvari, što će potvrditi i samoubistvo koje će uraditi jedna od učenica. No, uz sve nedaće koje se dešavaju uz nju će uvijek biti Pamela, koja će početi i izlaziti s njenim ocem. Nakon nekog vremena Beckett saznaje da su njene profesorice zapravo vještice, te da im je ona sljedeća meta.


TRAILERAko vam se dopada recenzija posjetite nas na facebook-u klikom OVDJE i ostanite u toku sa svim ostalim recenzijama.


0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO