LOL/ LOL (2012.)

Naziv filma: LOL/ LOL
Datum izlaska filma: 1.3.2012.

Redatelj: Lisa Azuelos
Scenarist: Lisa Azuelos

Uloge: Miley Cyrus, Demi Moore, Ashley Green
Radnja: Nova školska godina je počel, Loli je slomljeno srce, jer ju je njen dečko prevario, ali ubrzo, njen najbolji prijatelj Kyle otkriva svoje osjećaje koje ima za nju
Zemlja: Singapore
Žanr: Romantika,tinejdžerski, komedija

Trajanje: 1h 37 min

IMDb ocjena: 4,2

Naša ocjena: 6,8
RECENZIJA


Dugo nismo pisali recenzije za tinejdžerske filmove, a s obzirom da smo jednoj čitateljici obećali napisati tinejdžerski film, to ćemo i da uradimo. Prije svega moram priznati da i nisam toliki ljubitelj općenito ljubavnih filmova, a pogotovo ne tinejdžerskih ljubavnih filmova, jer smatram da su svi ti filmovi na isti fazon. Dvoje se zaljube i samo je pitanje da li će na kraju zaista biti skupa, ili će ih smrt ili neki loš događaj razdvojiti, no to i nije toliko bitno, jer eto ipak danas pišem recenziju za jedan od tinejdžerskih ljubavnih filmova koji je većina tražila. Film je snimljen 2012. godine, ali, nažalost važnu popularnost još uvijek nije stekao, čak mu je i IMDb ocjena niža od 5, tačnije 4,2. Možda je to zbog ne toliko poznate spisateljice koja je napisala i odradila ovaj film, a riječ je o Lisi Azuelos, koja nije toliko poznata, te joj je film koji joj je barem malo donio slave upravo ovaj. A kakav je zapravo ovaj film možete pročitati u nastavku :)


NAŠE MIŠLJENJE


Kao što sam već napomenula, nisam veliki ljubitelj tinejdžerskih filmova, ali zbog obećanja koje sam dala ipak ću napisati recenziju za ovaj film i reći vam moje iskreno mišljenje. Ovaj film pogledala sa prije godinu dana na nagovor prijateljice koja je govorila da je film toliko dobar da ga je ona pogledala čak više puta, da se i sama uvjerim u kvalitet i u njene pozitivne kritike odlučila sam ga i sama pogledati i iskreno nisam se baš oduševila. Ne mogu reći da je film loš, daleko od toga, štaviše mislim da će se većini svidjeti, ali ipak, po meni ovdje ima dosta propusta koji su napravljeni zbog čega ovaj film većini i nije toliko dobar.

U ovom filmu, kao što ste već mogli zaključiti po slikama, glumi Miley Cyrus, poznata američka pjevačica i glumica iz tinejdžerske serije ''Hannah Montanah'', mislim da je zapravo ona jedina svijetla tačka ovog filma i jedina koja je zapravo odradila posao kako treba. Mislim da se film isplati pogledati zbog njene dobre glume, isto tako njen kolega, koji u filmu glumi Kyla (Douglas Booth) će se svidjeti većini tinejdžerki zbog čega je pretpostavljam ovaj film uspio barem malo uspjeti. Film ima tipičnu radnju u kojoj se dečko zaljubljuje u najbolju prijateljicu kojoj odluči priznati svoje osjećaje, nakon čega oni stupaju u ljubavnu vezu, ali naravno tu će biti mnogih komplikacija. Mislim da će se ovaj film dopasti većinom tinejdžerima, osobito ženskom polu. Naša ocjena za film je 6,8.


RADNJA FILMA


Lola je mlada tinejdžerka koja se nakon ljetnog raspusta vraća u školu i saznaje da ju je njen dečko varao. Kako bi uzvratila udarac, ona mu slaže kako je i ona njega prevarila nakon čega prekinu tu aferu. Lola postaje veoma depresivna, ali uz nju ostaju njene prijateljice i najbolji drug Kyle. Nakon izvjesnog vremena na žurci Kyle pokazuje svoje osjećaje prema Loli nakon čega oni započinju ljubavnu romansu.
TRAILER
Ukoliko vam se dopada ova recenzija i želite ostati u toku sa ostalim recenzijama obavezno nas podržite na našem facebook page klikom OVDJE

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO