SEX TAPE/ SNIMAK SEXA (2014.)

Naziv filma: Sex Tape/ Snimak seksa 
Datum izlaska filma:
 18.7.2014.
Redatelj: Jake Kasdan
Scenarist: Kate Angelo, Jason Segal
Uloge: Jason Segal, Cameron Diaz, Rob Croddry
Radnja: Bračni par se budi i shvata da je njihov trosatni snimljen seks poslan njihovim najboljim prijateljima. U panici počinju rješavati problem.
Zemlja: USA
Žanr: Komedija, romantika
Trajanje: 94 min
IMDb ocjena: 5,1
Naša ocjena: 7,5
RECENZIJA


Jedan od smješnijih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme je ovaj film. Snimljen je nedavno, 2014. godine kada je i izašao. Dakle, prije nekih godinu dana. Film je za kratko vrijeme imao veliku gledanost da li je to radi samog natpisa ili je nešto više u pitanju to ne znamo. Ono što znamo je da film vrijedi pogledati.
Iako mu je naziv ''Sex Tape'' film uopće nije perverzan, osim prvih 10 i zadnjih 10 minuta, sredina je samo smijanje, tako da svakako pogledajte ovaj veoma dobar film.


NAŠE MIŠLJENJE


Zaista film vrijedi pogledati. Prvo o čemu želim pričati je da je film dosta originalan i da je kvaliteta filma i više nego odlična, što je bilo i očekivati jer je film snimljen prošle godine. Pored dobre kvalitete i originalne radnje, tu su i glumci koji su se veoma dobro snašli u svojim ulogama, što je donekle i to bilo za očekivati jer u filmu glumi (vjerujem) svima dobro poznata glumica Cameron Diaz. Radnja filma kao što sam već rekao nije toliko perverzna kao što joj natpis govori. Film jeste perverzan prvih 10- ak minuta i sam kraj filma (ali samo malo). Film će zavoljeti najviše stariji od 18 godine, jer film zapravo i jeste za publiku iznad 18, oni koji vole filmove uz koje će se smijati i one koji vole filmove s originalnom radnjom. 


RADNJA FILMA
Film govori o mladom bračnom paru koji su zapostavili sex zbog dvoje djece koje imaju. To se promijeni kada Annie dobija posao koji uključuje njen blog na kojem ona piše. Kako bi to proslavili Annie odlučuje djecu poslati svojoj majci i iznenaditi Jaya. Kako bi im sex bio drugačiji odluče ga snimiti. Sutradan shvataju da su sasvim slučajno taj snimak poslali svim prijateljima. Riskirat će sve kako bi spriječili da snimak dođe u javnost. TRAILER


0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO