Home » , , , , , , , » BIKINI MODEL ACADEMY/ BIKINI AKADEMIJA (2015.)

BIKINI MODEL ACADEMY/ BIKINI AKADEMIJA (2015.)

Naziv filma: Bikini Model Academy/ Bikini akademija
Datum izlaska filma: 1.9.2015.
Redatelj: Straw Weisman
Scenarist: Straw Weisman
Uloge: Gary Busey, Morgan Feirchild, Benjamin Stone
Radnja: Kada T.J i Benji, stari prijatelji izgube djevojke počinju svoj dom pretvarati u bikini model akademiju kako bi zaradili novac i upoznali djevojke. Uz malu pomoć Od T.J strica momci počinju dovoditi lijepe djevojke na akademiju, no ubrzo im na put staje konkurencija, koja ih pokuša zatvoriti.
Zemlja: Netherlands
Žanr: Komedija
Trajanje: 84 min
IMDb ocjena: 2
Naša ocjena: 5,5


RECENZIJAIako će vas IMDb ocjena ovog filma dosta razočarati, jer je veoma loša sama ocjena, s druge strane radnja filma ukoliko se odlučite pogledati je veoma originalna i zanimljiva. Uzmimo i u obzir da je film izašao prije 2 mjeseca te iz tog razloga i ne bismo trebali očekivati neku veliku ocjenu na IMDb- u.


NAŠE MIŠLJENJE
Dugo nisam odgledao neku komediju uz koju ću se nasmijati i zabaviti, pa sam sasvim slučajno na filmovix-u naišao na ovaj film koji je izašao prije svega nekoliko mjeseci. Odlučio sam ga pogledati, da sam se oduševio ne mogu reći, jer nisam, ali da sam se nasmijao i zabavio zasigurno mogu potvrditi, a s obzirom da sam to tražio, to sam i dobio. Film je veoma zabavan i ima dosta smiješnih scena, tako da će svi ljubitelji komedije uživati u filmu. Film ne bih preporučio mlađima ispod 12 godina, iako nema sex scena, postoje neke nage scene koji mladi vjerovatno ne bi trebali vidjeti, a o čemu govorim možete saznati samo ukoliko pogledate film. Ono što mi se svidjelo u filmu jeste na neki način originalnost samog filma, jer nisam viđao filmove sa ovakvom radnjom, a mislim da niste ni vi. Film će se posebno dopasti muškom spolu i ljubiteljima komedija.
RADNJA FILMA

T.J i Benji su stari prijatelji koji jednog dana dolaze na ideju da otvore bikini akademiju. Na početku naprave reklamu i namame djevojke. U početku im veoma dobro napreduje, no kada njihov neprijatelj iz srednjoškolskih dana dolazi i objavljuje rat, na njima ostaje da li će se predati ili pošteno boriti zajedno sa modelima.

Kako biste ostali u toku posjetite nas na facebook stranici: Filmtastično0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO