Home » , , , , , , , , , , » 500 DAYS OF SUMMER/ 500 DANA LJUBAVI (2009.)

500 DAYS OF SUMMER/ 500 DANA LJUBAVI (2009.)

Naziv filma: 500 Days of Summer/ 500 dana ljubavi
Datum izlaska filma: 7.8.2009.Redatelj: Marc Webb
Scenarist: Scott Neustadter, Michael H. WeberUloge: Zooey Deschanel, Joseph Grdon- Levitt, Geoffrey Arend
Radnja: Tom je mladić koji upoznaje svoju novu radnu kolegicu Summer, te se veoma brzo zaljubljuje. On vjeruje u pravu ljubav, no ona je potpuna suprotnost tome.
Zemlja: USA
Žanr: Romantika, komedija, drama
Trajanje: 95 min
IMDb ocjena: 7,8
Naša ocjena: 8
 RECENZIJAFilm 500 Days of Summer snimljen je 2009. godine, za tih 6 godina film je dostigao veliku popularnost i pozitivne kritike gledaoca, te mu je IMDb ocjena 7,8. Mi smo ovu romantičnu dramu ocijenili 8- icom. Ukoliko ste ljubitelj romantičnih filmova svakako nastavite čitati recenziju ili odmah pogledajte film.NAŠE MIŠLJENJEObično su djevojke one koje se zaljube i razočaraju u ljubav, no ne i u ovom filmu.Ovaj zanimljivi i pomalo tužni film odlučih pogledati zbog njegove popularnosti. Mnoge recenzije, a i same društvene mreže svjedoče o ovom filmu kao jednom veoma zanimljivom, smiješnom i ono najvažnije, dobrom filmu. On govori o realnosti današnjice, nije kao ostali tipični, romantični filmovi sa tužnom ili happy end radnjom, nešto više je od toga, zbog čega mi se jako dopao. Jedan je od romantičnih filmova koji bi se čak i muškarcima mogao dopasti, jer u radnja filma govori o muškarcu koji se zaljubljuje u ženu koja ga smatra samo i isključivo prijateljem. Neki će uz film plakati, neki se nasmijati, a neki i razočarati jer je kraj pomalo neočekivan. Sve u svemu film će se dopasti najviše romantičarima koji nemaju sreće u ljubavi :/ Naša cjelokupna ocjena za film je 8.


RADNJA FILMASummer je nova u gradu i veoma brzo se slaže sa svojim kolegama, pa tako i sa Tomom, šutljivim i stidnim dečkom. Nakon nekoliko izalazaka Tom shvata da mu se Summer počinje sviđati, no kada ona počne govoriti kako ne vjeruje u ljubav i ne želi biti u ozbiljnoj vezi, Tom se razočara. No, to ga ne spriječi da ne pokuša napraviti korak više kako bi za Summer postao nešto više od prijatelja.
TRAILER
Posjetite nas na facebook stranici i ostanite u toku sa svim recenzijama i novim filmovima: Filmtastično


0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO