THE RING/ KRUG (2002.)

Naziv filma: The Ring/ Krug
Datum izlaska filma: 18.10.2002.
Redatelj: Gore Verbinski
Scenarist: Ehren Kruger, Koji Suzuki
Uloge: Naomi Watts, Martin Henderson, Brian Cox
Radnja: Novinarka ima zadatak da istraži misterioni video koji nakon što ga pogledate imate samo 7 dana, a nakon toga umirete.
Zemlja: USA
Žanr: Horor, misterija
Trajanje: 115 min
IMDb ocjena: 7,1
Naša ocjena: 8,5

RECENZIJA''Noviji'' film o kojem se dosta priča još odkako je izašao, pa do danas je film ''The Ring''. Mislim da je većina vas pogledala ovaj film, a za one koji nisu danas smo pripremili recenziju, koja će vas ukoliko niste pogledali film natjerati da to učinite. Film ima istoimeni nastavak i parodiju ''Scary Movie 3''.

NAŠE MIŠLJENJEŠto se tiče mog ličnog mišljenja o ovom filmu mogu reći sve najbolje. Film je veoma misteriozan i do samoga kraja ćete biti u iščekivanju i u razmišljanju ''šta će se desiti na kraju?''. Također ovo je horor, tako da ljubitelji horora navalite. Meni se film svidio zbog iščekivanja kraja, misterioznosti i na neki način originalnosti. Film je veoma dobro snimljen, kao i radnja, a i sami glumci su dobro odradili posao, od onih najmlađih, pa do ovih starijih. Moja konačna ocjena za ovaj film je 8,5. Film će se dopasti svim ljubiteljima horora, mlađima i starijima. Ukoliko ne volite horore ili ih se bojite moja preporuka je da u tom slučaju ovaj film ne gledate :)


RECENZIJARachel je mlada novinarka koja jednog dana nailazi na video o kojem se dosta pričalo. Naime, ko pogleda taj video dobija telefonski poziv i umire nakon 7 dana. Nakon što njen nećak Aidan pogleda tu video traku ona se počinje bojati za njegov život, te počinje istraživat sam video i sam sadržaj videa koji je već ugrozio nekoliko života.

TRAILER

Posjetite nas na fb-u i ostanite u toku sa svim: Filmtastično

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO