Home » , , , , , , , , , , » HOMECOMING/ POVRATAK KUĆI (2009.)

HOMECOMING/ POVRATAK KUĆI (2009.)


Naziv filma: Homecoming/ Povratak kući
Datum izlaska filma: 26.9.2009.
Redatelj: Morgan J. Freeman
Scenarist: Katie L. Fetting
Uloge: Mischa Barton, Matt Long
Radnja: Bivša djevojka smišlja osvetu, nakon što se njen bovši dečko vraća s novom djevojkom.
Zemlja: Japan
Žanr: Drama, triler, horor
Trajanje: 88 min
IMDb ocjena: 5,4
Naša ocjena: 8,5RECENZIJAS obzirom da su bili traženi triler i drama filmovi, odlučili smo spojiti oboje. Dakle, danas vam donosimo američki film ''Homecoming'' iz 2009. čiji će vam naslov reći da je ovo čista drama, no film sadrži dosta trilera u sebi, jer je glavna ženska uloga Shelby (Mischa Barton) psihopata. Film zaista vrijedi pogledati, tako da nastavite čitati.
NAŠE MIŠLJENJE


Ovo je meni lično jedan od dražih triler drama kojeg sam već spominjala u jednom od recenzija, tačnije na TOP 10 TRILER/ DRAMA. Smatram da je ovo jedan od boljih filmova tog žanra i svakako preporučujem da ga pogledate, ukoliko niste. Film nije toliko originalan, ali svakako mislim da će se mnogim ljubiteljima ova dva navedena žanra itekako dopasti. Također film je prožimam romantikom, tako da ljubitelji i toga  ga mogu pogledati.  Moja ocjena je 8,5. Obavezno napišite koja je vaša ocjena za ovaj film ukoliko ga pogledate.


RADNJA FILMAShelby je zgodna konobarica koja nakon što sazna da se njen bivši dečko vratio odluči ponovo biti s njim. No na put joj staje njegova nova djevojka. Shelby odlučuje kidnapovati njegovu novu djevojku i govoriti mu laži kako bi ponovo pridobila njegovo povjerenje i bila sa njim. No ona pak neće znati granice.
TRAILER


Kako biste ostali u toku sa svim posjetite facebook page: Filmtastično


0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO