THE LONGEST RIDE/ NAJDUŽI PUT (2015.)

Naziv filma: The Longest Ride/ Najduži put
Datum izlaska filma: 10.4.2015.

Redatelj: George Tillman Jr.
Scenarist: Nicholas Sparks, Craig Bolotin

Uloge: Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Alda
Radnja: Život mladog para isprepliće se sa mnogo starijim muškarcem koji govori o prošloj ljubavi

Žanr: Romantika, drama
Zemlja: USA
Trajanje: 139 min
IMDb ocjena: 7,2
Naša ocjena: 8,5
RECENZIJA


Nakon filma ''The Notebook'' i ''Dear John'' od sjajnog i svima dobro poznatog pisca Nicholasa Sparksa na red je došao ''The Longest Ride''. Film j izašao ove godine u aprilu. Čim sam vidjela da je film snimljen po knjizi Nicholasa Sparksa bez razmišljanja sam ga pogledali i oduševila se. Ne želim otkrivati detalje, ali nešto više ćete pročitati u nastavku.

NAŠE MIŠLJENJEU potrazi za nekim kvalitetnim romantičnim filmom naišla sam na film ''The Longest Ride'', pročitala sam o čemu se radi, nije bilo loše, no kada sam vidjela da je sniman po istoimenoj knjizi Nicholasa Sparksa, bez razmišljanja sam pogledala film. Da, film traje malo duže, no svaka minuta filma je ispunjena divno osmišljenom radnjom, kao i glumcima. Na početku filma, govori se o dva para iz starijih dana i onih iz novog doba, nešto je slično kao filmu ''The Notebook'' i ''The Best of Me'', tako da ukoliko volite te, voljet ćete i ovaj film. Iako za kratko vrijeme ovaj film ima veoma pozitivne kritike što je na neki način bilo i očekivano. Ovo je film koji će se dopasti svima, mlađoj i starijoj populaciji. Ipak zbog nekih scena u filmu ne bih preporučila ovaj film djeci ispod 12 godina. RADNJA FILMA


Sophia je studentkinja koja jedne večeri odlučuje zajedno s prijateljicama otići pogledati još jednu utrku bikova između ljudi. Tamo upoznaje svima dobro poznatog Lukea koji joj predlaže da odu na piće. Nakon što su izašli i odlučili poći kući vidjeli su auto i shvatili da je neko imao automobilsku nesreću. Nakon što su spasili čovjeka i njegovu kutiju koju je insistirao da spase počinje duga priča o Iri i Ruth. No počinje i nova priča za Lukea i Spohie.

TRAILER

Posjetite na na fb-u: Filmtastično

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO