GONE/ NESTALA (2012.)

Naziv filma: Gone/ Nestala
Datum izlaska filma: 24.2.2012.
Redatelj: Heitor Dhalia
Scenarist: Allison Burnett

Uloge: Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Wes Bentley
Radnja: Žena je uvjerena da se njen otmičar vratio nakon što nestane njena sestra

Zemlja: USA
Žanr: Drama, misterija, triler
Trajanje: 94 min
IMDb ocjena: 5,9
Naša ocjena: 7,9

RECENZIJA

Film koji je izašao početkom 2012. godine je još jedna odlična misteriozna triler- drama. Film će mnogi zavoljeti, s obzirom da glumi Amanda Seyfried možete pretpostaviti da je film dobar. Nešto više o samom filmu možete pročitati u tekstu ispod. 

NAŠE MIŠLJENJEOdlučili smo napraviti još jednu recenziju misterioznog trilera, jer smatramo da su danas misteriozni filmovi veoma traženi. Kao što već znate misteriozni filmovi su oni filmovi gdje je radnja napeta i do samoga kraja ne znate što će se dogoditi ili ko je u pravu. Upravo takav je film ''Gone''. Ovaj film odlučih pogledati jer je misteriozan, pa pomalo i strašan, a i zbog toga što sam veliki ljubitelj Amande i njenih filmova. Nakon što sam pogledala film mnogo sam razmišljala o istom, kao i postupcima koje bih ja uradila i slično. Svakako je film koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Ovaj film će se dopasti svima koji vole misteriju u bilo kom pogledu, kao i one koji su ljubitelji filmova sam manjom dozom straha. Što se mene tiče, film vrijedi pogledati, jer je poprilično ok i moja ocjena je 7,9.


RADNJA FILMAJill je mlada istraumatizirana djevojka koja je uspjela pobjeći otmičaru i ubojici još odavno. No, iako je to bilo još odavno Jill i dalje ima strahove i još uvijek istražuje otmičara. Jednog dana nakon što se vraća s posla shvata da njena sestra nije u kući, nakon što se Molly (njena sestra) ne pojavi ni sutra, Jill odlazi u policiju i prijavljuje nestanak svoje sestre, te govori policiji da ju je oteo otmičar koji je to uradio i njoj, no policija joj ne vjeruje, te ona sama odlučuje otkriti istinu i pronaći sestru.
TRAILER

Posjetite nas na facebooku kako biste ostali u toku: Filmtastično

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO