Home » , , , , , , , , , » FROZEN/ ZAMRZNUTI (2010.)

FROZEN/ ZAMRZNUTI (2010.)


Naziv filma: Frozen/ Zamrznuti
Datum izlaska filma: 25.3.2010.
Redatelj: Adam Green
Scenarist: Adam Green
Uloge: Shawn Ashmore, Emma Bell, Kevin Zegers
Radnja: Tri skijaša zarobljena na žičari su prisiljena birati između života i smrti, također nalaze se u  ogromnoj opasnosti jer bi se mogli smrznuti.
Zemlja: Kazakhstan
Žanr: Drama, triler
Trajanje: 93 min
IMDb ocjena: 10
Naša ocjena: 6,2RECENZIJA

Film iz 2010. koji će vas definitivno navesti na razmišljanje o najgorim načinima umiranja. Da li bi to bio način smrzavanja, pa nekima da, nekima ne, ovim skijašima definitvno da. Film nije istiniti, no ako malo bolje razmislimo nešto ovakvo bi se moglo desiti svima nama. Ako vas zanima nešto o ovom filmu pogledajte daljnje recenziranje.
NAŠE MIŠLJENJE


Ovo je jedan od rijetkih filmova o kojem sam razmišljala još dugo nakon gledanja. Film ima takvu radnju da vas prosto navede na neka razmišljanja, općenito o životu i smrti. Što se tiče ovog filma, iako se sve događa na jednom mjestu (na planini, žičari) ovo je (po mom ličnom mišljenju) veoma dobar film zbog čega je moja ocjena 10. Također on spada u meni jako drage filmove. Ne znam zašto se većini ovaj film nije dopao, možda zbog te samo jedne radnje, ali kakogod meni je dobar. Film će se dopasti osobama koje vole trilere sa iščekivanom i u nekom pogledu strašnom radnjom. Ukoliko vam se gleda neki triler koji će na vas ostaviti jak utisak, obavezno pogledajte ovaj film, dopast će vam se ;)


RADNJA FILMA


Mladi par i njihov prijatelj se nalaze na planini i uživaju. Posljednjeg dana na planini odlučuju po posljednji put spustiti se žičarom. U početku se radnik s tim ne složi, jer je već noć, no na kraju im dopusti da se spuste žičarom. Tek na pola puta žičara se zaustavi, svijetla se pogase i svi odu kućama. Zarobljeni na žičari, počeinju paničiti u trenutku kada su shvatili da se tek iduće sedmice otvara nova sezona i da dotada neće biti nikoga. Kako bi preživjeli morat će žrtvovati vlastite živote.


TRAILER
Posjetite nas na fb-u kako biste ostali u toku sa svime: Filmtastično

0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO