DEAR JOHN/ DRAGI JOHN (2010.)

Naziv filma: Dear John/ Dragi John
Datum izlaska filma: 5.2.2010.
Redatelj: Lasse Hallstrom
Scenarist: Jamie Linden, Nicholas Sparks
Uloge: Amanda Seyfried, Channing Tatum, Richard Jenkins
Radnja: Romantična drama o vojniku koji pada za konzervativnog studenta, dok je on kući na odsustvu
Zemlja: USA
Žanr: Drama, romantika
Trajanje: 108 min
IMDb ocjena: 6,3
Naša ocjena: 10
RECENZIJA


Dugo nismo napisali recenziju za neki romantčni film, no zato vam danas donosimo jedan od poznatijih, vjerovatno i svima dobro poznati film ''Dear John''. Ovo je još jedan u nizu filmova inspirisan istotimene knjige Nicholasa Sparksa. Film je snimljen 2010. godine i mislim da će se mnogima dopasti. Sličan je filmu ''The Notebook'', pa ukoliko volite taj, voljet ćete i ovaj film.


NAŠE MIŠLJENJE


Za sve one koji traže kvalitetan i dobar romantični film, preporučujem da pogledate ovaj, nećete se pokajati. Radnja filma je veoma dobro osmišljena, glumci su veoma dobro odradili posao, ma sve je savršeno u ovom filmu. Uvjerit ćete se samo ako ga pogledate. Meni lično je ovo jedan od dražiš romantičnih filmova koji možete pogledati uvijek bez obaveze. Također je jedan od filmova koji možete pogledati više puta, a neće vam biti dosadan. Moja ocjena za ovaj film je 10, ako se pitate zašto pogledajte film i biće vam jasno ;)RADNJA FILMA


John je mladi vojnik koji se nakon dugo vremena vraća u svoj rodni kraj. Tamo upozneje Savannah, mladu djevojku koja je veoma draga i pomaže svima. Oni se ubrzo zaljubljuju i započinju vezu, no nakon predivno provedenog ljeta sa Savannah, John se mora vratiti u vojsku. To im ne uspjeva stati na put i oni se nastave svakodnevno čuti putem pisama, no na put će im stati razne prepreke.


TRAILERPosjetite nas na fb-u i ostanite u toku: Filmtastično


0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO