Home » , , , , , , , , » TOP 5 KOMEDIJA KOJE SU ODLIČNE

TOP 5 KOMEDIJA KOJE SU ODLIČNE


Za sve optimiste i za one koji vole komediju pripremili smo top 5 super komedija koje će vas nasmijati.


5. ''Norbit'' (2007.)

Ukoliko tražite film u kojem ćete ''umirati'' od smijeha, evo jednog odličnog prijedloga, ''Norbit''. Iako mu je IMDb ocjena veoma slaba (3,9) ovo je film koji će vas nasmijati do suza. Naša ocjena 6,6.

Norbit još od malih nogu poznaje Rasputiu. Još tada se zakleo da će se oženiti. Nakon par godina to i uradi. Međutim ubrzo shvata da je to bila pogreška i da je zapravo upoznao ženu svoga života. Ali kako da se riješi Rasputie?4. ''Littleman/ Mali čovjek'' (2006.)

''Little man'' je odličan, smiješan film koji će svi zavoljeti. Snimljen je 2006. godine. IMDb ocjena je 4,2. Naša ocjena je 7.

Mali čovjek učestvuje u kriminalu i dilanju. Kada jednog dana dobije zadatak i ode na odredište, čovjek i žena misleći da je on beba zadrže i zbrinu o njemu.3. ''The Pacifier/ Mirotvorac'' (2005.)

Evo jedne porodične komedije, za velike i male. Film je snimljen 2005.Godine. IMDb ocjena 5,5. Naša ocjena 8.

Poručnik Shane dobija zadatak da spasi Howarda od neprijateljskih snaga, to i uspije no trenutak kasnije ipak ubijaju Howarda. Zbog grižnje savjestu Shane odlučuje paziti na njegovu djecu. Da li će mu to poći za rukom?2. ''Scary movie/ Strašni film'' (2000.)

Ako volite horor film ''Scream''; ''I know what you did last summer''; ''The ring''; ''The exorcist''; ''SAW''; ''Mama'' voljet ćete onda i ovaj film. Ovaj film ima 5 djelova i svaki je pod istim nazivom. Svaki dio govori o nekom horor filmu, ali kao parodija. Mislim da je većina vas gledala ovaj film.Snimljen je 2000. godine. IMDb ocjena  6,2.Naša ocjena 9.

Drew dobija poziv od misterioznog muškarca koji joj se ne želi predstaviti. Nakon dužeg razgovora govori joj da će je ubiti, što naposljetku i uradi. Nakon njene smrti na red su došli njeni školski prijatelji.
1. ''Home Alone/Sam u kući'' (1990)

Film ''Home Alone'' je porodični film i jedan od najpoznatijih Božićnih filmova, poznatijih u 90- tima, ali i danas. Snimljen je 1990. godine. Ima 5 djelova sa istim nazivom. IMDb ocjena 7,4. Naša ocjena 10.

Niko praznike ne želi provesti sam, niko osim Kevina.
Praznici su, porodica McCallister ih ne odlučuje provesti kod kuće što se nikako ne sviđa njihovom najmlađem sinu, Kevinu. Njegova porodica odlazi na daleki put, ali Kevin ostaje. Nakon što se probudi Kevin shvata da je njegova porodica nesvjesno otišla bez njega i on ostaje sam u kući što je uvijek i želio, ali njegova noćna mora počinje kada se u predgrađu pojave lopovi.
Da li ste pogledali jedan od ovih filmova i šta mislite o njima?
Ostavite komentar :D0 komentari:

Objavi komentar

FACEBOOK STRANICA

KONTAKT

POPULARNI POSTOVI

FILMOVI U 2016.

ARHIVA BLOGA

Pokreće Blogger.
 
Copyright © 2015 FILMTASTIČNO